vrijdag 12 februari 2010

Iets lekkers

Dit wilde ik al zo lang maken; ik heb het ooit eens ergens gezien (kon het niet meer vinden) totdat ik pas geleden bij Daniëlle op haar blog weer lekkere fudge in een leuke verpakking zag staan.

Vanmorgen hebben we boodschappen bij Sligro gedaan en joepieeeeeeeeee daar hadden ze de juiste zakjes ;-)))

Dus meteen aan de scrap. Deze spekkies zijn voor mijn vader ;-)Materialen: nestabilities labels one en circles, Basis Grey papier Lemonade, touw, bloemetjes, tekst gemaakt in paint shop pro en geprint op crèmekleurig karton van Euroland en dat weer gemat op paars cardstock, randen aangezet met distress ink ;-))


2 opmerkingen:

Fia zei

Wat een ontzettend leuk en "lekker" tasje Petra!
Hoe vond je vader het???

Ik ga ook eens op zoek naar die handige zakjes.

Groetjes Fia en een fijn weekend!

Jolanda zei

Hai Peet,

Nou, het ziet er in ieder geval bijzonder smakelijk, maar zeer zeker ook erg leuk uit.

V.w.b. je vraag of het gebruik van Copic. Nu ik eenmaal een les heb gevolgd bij Nicole en weet waar ik op moet letten is het werken met Copic eigenlijk best wel makkelijk. Neemt niet weg, dat ik nog wel moet oefenen met het schaduwgebruik enzo. Als ik dat eenmaal écht in de vingers heb, ben ik echt helemaal tevreden.

Wat ik persoonlijk ook heel grappig vind is dat Gusta (http://www.guusjecreatief.blogspot.com/), die gelijk met mij de workshop volgde, de Copic techniek nu met haar Derwent's toepast (ze heeft (nog) geen Copic) en haar ingekleurde stamps er nu wat beter uit zien (vind ik dan). De meeste mensen leren nu eenmaal Derwent's op een en dezelfde manier te gebruiken.

Ik ben benieuwd of jij ook Copic zult gaan gebruiken. Een workshop van Nicole kan ik je in ieder geval van harte aanbevelen.

Toodles,
Jo