dinsdag 24 mei 2011

Terug in blogland.

Het werd toch weer eens tijd om de scrapzin en het bloggen op te pakken dus bij deze ;-))

Wat heb ik in tussentijd gedaan? Niet veel.....welgeteld 1 kaartje gemaakt en 1 fles gescrapt voor een vriendin die 50 werd. Van de week kreeg ik van haar de vraag of ik 2 kaartjes wilde maken en dat heeft er toe geleid dat ik de draad weer opgepakt heb. Bedankt Janine; dat was net het zetje dat ik nodig had.

1 Ding was heel bijzonder in afgelopen tijd: een vogelnestje in pa zijn krans. Pa wilde geen bloemen bij het afscheid, maar wat dan? We kwamen op het idee om een vogelkrans te maken want zei pa: dan hebben de vogeltjes er ook nog wat aan. Nou pa, en of ze er iets aan gehad hebben. Mereltjes hebben er een nestje in gemaakt, 5 eitjes gelegd en 3 ervan zijn uitgekomen, de mereltjes zijn een paar weken geleden uitgevlogen. Superleuk om dit alles van dichtbij te kunnen bewonderen. Bijzonder toch?


Kaartje en fles:
En dan nog iets: mijn moeder heeft pas de zolder opgeruimd en wat kwam daar te voorschijn: een supermooie oude Singer naaimachine met koffer compleet met slot, of ik 'm misschien wilde hebben anders gaat íe weg. Jaaaaaaaaaaa die wil ik dolgraag hebben. Als onze zonnehemel eens een keer verkocht wordt via marktplaats (mag zelfs gratis weg)komt er boven een scrapkamer en daar komt dan ook de Singer te staan, gewoon voor de sier ;-))))))


4 opmerkingen:

Fia zei

Welkom Petra ben blij dat je er weer bent en de draad heb opgepakt om een berichtje te posten.
Wat bijzonder het nestje in de krans want meestal verbergen de merels hun nestje heel goed dat moet toch een voorteken zijn.
Je kaartje en fles zijn weer als vanouds heel leuk dus....gauw weer aan de freubel hoor!!
En je Singer kan je ook gewoon gebruiken hoor.....

Liefs Fia

blogvanco zei

Welkom terug in blog- en scrapland Petra. Ik ben blij dat je weer mooi bezig bent, want je maakt zulke mooie dingen EN het is zo leuk om te doen, zelfs therapeutisch :-)
Dat nest is wel heel bijzonder !
Liefs, Co

Anoniem zei

Fijn dat je weer terug bent in Bloggerland !
Knutselen kan idd therapeutisch werken, ik ervaar het zelf nu ook....
Kunnen we weer genieten van je prachtige crea's !

Anoniem zei

Wat prachtig symbolisch dat merelnestje in de krans van/voor je vader.
Heel ontroerend!
En goed van je dat je de scrap-draad weer oppakt.
Liefs, XXX Marjolein