zaterdag 5 november 2011

Koker en iets anders dan een kaartje

Ik had iets nodig om geld in te doen maar wat? Je wilt niet altijd op hetzelfde terugvallen maar iets anders verzinnen valt ook niet mee. Ik raadpleeg Fia dan weleens en zij kwam met de leukste ideeën waaronder een koker of een wc-rolletje bekleden. Nou hadden wij nog een grote koker liggen van plasticfolie om dozen voor op een pallet bij elkaar te houden maar ja die moest nog doormidden, eerst met oud broodmes, ging moeizaam, toen maar de zaag erbij gepakt; dat ging wat beter!

Zie hier het resultaat.
Verder nog bezig geweest met een leuk stofje en de naaimachine, dit stuur ik op ipv een kaartje.Ik was op zoek naar een stempel met de tekst: a happy birdday maar die kan ik nergens meer vinden maar deze stempel is ook nog steeds heel leuk ;-))


5 opmerkingen:

Fia zei

Ohhhhhh wat is hij leuk geworden en weer zoveel aandacht aan besteed en ook nog mijn naam vermeld.....wat een eer..

je (kaartje) is ook schattig en ik heb wel een stempel met happy birdday voor je hoor dus......

xx Fia

Petra zei

Testbericht.

Op nr.5 ♥ zei

ben al een tijdje aan het snuffelen op je gezellige blog!
Mooie foto's...mooie scrapcreaties, leuk!
Ik ga je volgen!
Groetjes en een fijn weekend, Hilde

Annette zei

Hoi Hoi, ik heb eerst je blog met je lieve hondje gezien. Op dit blog staan ook hele mooie dingen. Wat zo grappig is dat je met je muis die grappige vlokjes ziet. Hoe kun je die installeren? ik vind ze echt te gek.Kun je me dat misschien vertellen? Dat zou erg leuk zijn. Alvast bedankt...
Xoxo Annette

* Daniëlle * zei

Wat een schatje, dat 'kaartje'!
En die koker is ook erg origineel.