zaterdag 22 februari 2014

Inktvisjes haken voor couveusekindjes

Sinds kort haak ik mee voor het project "Inktvisjes haken voor couveusekindjes.
Ik vind het leuk om te haken, maar nog leuker om voor een goed doel te haken.

Ik haak niet zo snel, maar heb er tot nu toe eentje af:

Ik heb haar Hope genoemd.Wil je ook mee haken? Hieronder staat enige informatie over het project en de facebookpagina waar je je aan kunt melden.


https://www.facebook.com/inktvisjes/

https://www.facebook.com/groups/679347088754647/

Op 100% vrijwillige basis zetten wij ons in om voor kindjes in Nederlandse, Belgische en Zweedse couveuses inktvisjes te haken.
Beschrijving
Wij haken en breien katoenen inktvisjes voor kindjes die in de couveuse liggen. De kindjes worden daar rustiger van en trekken minder vaak aan de slangetjes.
Alles gebeurt op geheel vrijwillige basis en de ouders krijgen de inktvisjes gratis. De inktvisjes worden verspreid via het personeel van de afdeling neonatologie van de ziekenhuizen die meedoen en zijn voor alle kindjes.12 opmerkingen:

Fia zei

Wat een schattig inktvisje...en een heel mooi gebaar Petra!!

xx Fia

* Daniëlle * zei

Leuk en lief!

Maarten van den Boom zei

Beste Petra, gisteren heeft onze dochter Josephine jouw inktvis gekregen van het personeel in het Lievensberg ziekenhuis in Bergen op Zoom. Via het kaartje aan het inktvisje zijn we bij jou terecht gekomen. Heel lief dat je Hope gemaakt hebt. Heel veel dank. We sturen je privé nog een foto, zodat je ziet dat Hope goed terecht is gekomen...blijf alsjeblieft haken, want je doet er niet alleen de kindjes maar ook de ouders een groot plezier mee. Veel liefs Maureen en Maarten, de trotse ouders van Josephine en Zef de grote broer!

Linda Zijderveld zei

wat een lief bericht

Margriet ik zei

Geweldig daar doen we het voor , ik hoop dat de inmiddels 8door mij gehaakte inktvisjes ook goed terecht zijn gekomen in het ziekenhuis te Hoofddorp. Heb er inmiddels al weer 4 klaar liggen voor woerden deze keer .haakse meis
Ziet er leuk uit .

Margriet ik zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Sofie zei

Van zo'n bericht word ik toch stil!
En inderdaad, daar doen we het toch voor ;-)

els zei

Who wat goed...en wat leuk dat ze je een foto sturen van Josephine..

Petra zei

Ik ben ook reuze blij met dit bericht. En zelfs emotioneel ervan. Ik blijf zeker haken en dit soort berichten stimuleert alleen maar meer.

Zo lief!

Anoniem zei

Geweldig daar doen we het voor

Anoniem zei

Geweldig

aggie wijnands-janssen zei

Geweldig zie je waar je het voor doet