dinsdag 2 maart 2010

Funny Girl

Afgelopen maandagavond was er wederom een online crop bij scrapsite.nl

Ik heb dit keer eens een lay-out gemaakt ipv een kaartje. Lang geleden maar wel heel leuk om weer eens met een foto bezig te zijn en wat voor foto!
Het meisje op de foto is het dochtertje van mijn vriendin en echt een hele vrolijke dame, zo jong als ze is humor heeft ze voor 10 ;-))

Sketch:Ik heb de sketch een kwartslag gedraaid omdat ik persé deze foto wilde scrappen en zo de foto beter uitkomt vanwege het liggend formaat!
Lay-out:De foto had ik eerst hoger geplaatst maar toen ik de lay-out op de standaard zette viel deze naar beneden (had 'm vastgezet met non-permanent tape) en dit vond ik eigenlijk best wel mooi ;-)))


Materialen: craft cardstock, papier is Sugar Rush van Basic Grey, lint is van Artemio, knoopje, ticket (zelf ontworpen), nestabilities, vlinderpons, nietje, label en distressink.

5 opmerkingen:

Saskia zei

Wat een schitterende lay-out!!!

Saskia :)

Fia zei

Hij is goed gelukt Petra, je heb mooie kleuren en details gebruikt.
Ook de pareltjes weer gebruikt passen mooi bij deze lieve LO.
Schattig meisje zeg!!
Fijne dag nog...

Lieve groetjes Fia

Gretha zei

Hoi petra,
Mooie dingen maak je zeg.
Even over je vraag op mijn blog over het strikjeslint, dat heb ik zo gekocht in het winkeltje in Leerdam. Bedankt voor al je lieve complimentjes
groetjes Gretha

* Daniëlle * zei

Mooie LO, nu weet ik ook wie het meisje is. ;-)
Die bloem is ook zo mooi gemaakt.

blogvanco zei

Heel erg leuk deze LO. Ik zei het elders al maar je moet echt vaker LO's maken hoor want ze zijn mooi !! Oooh en dan die pareltjes ;)