dinsdag 5 oktober 2010

Even een berichtje

Ik zit niet stil hoor, ben een beetje aan 't scrappen maar dan in de vorm van labels. Binnenkort moet ik gewoonweg een kaartje scrappen voor een jarige en ik zou ook graag weer eens een lay-out willen maken; dit ga ik dan doen aan de hand van de maandsketch van scrapsite maar o o o wat heb ik het druk met andere dingen die echt ook voorrang hebben! Dus even geduld a.u.b. ;-))

Wilde ook mijn blog roze kleuren ivm "oktober maand van de borstkanker" maar ook daar heb ik geen tijd voor dus dan maar even deze prachtige roze ranonkel ;-))
6 opmerkingen:

hildedewilde zei

hoi petra, ik weet precies wat je bedoeld ik kom ook tijd tekort om lekker te freubelen!!
het lijkt wel of er geen tijd meer overblijft voor leuke dingen!!
maar het komt wel weer goed hoor!!
gr, hilde

Fia zei

Tuurlijk komt het weer goed meid!!
Je bent nu ook met leuke dingen bezig en daar gaat veel tijd en aandacht inzitten.
Te weinig uurtjes in een dag maar....we moeten het er mee doen!

Mooie roze Ranonkel!

Fia xx

hildedewilde zei

hoi petra, ik zat gisterenavond een beetje te zappen in bed, wie zie ik daar voorbij komen, jou mario! Ik denk zie ik dat nu goed!
ik wist niet dat hij zo'n kookfanaat was joch!!
leuk zo'n kok in huis!
gr. hilde

Jitske zei

Nou je bent niet de enige hoor Peetje,en dan is het ook zo vroeg donker en bij lamp licht werken daar moeten je ogen ook weer aan wennen althans de mijne wel, maar ach 'alles zal reg kom' is een bekend Afrikaans spreekwoord ;))
Een heel fijn weekend hoor!XX

Jolanda zei

Hai Peet,

Ik las zojuist je berichtje op m'n blog. Leuk dat je ook met UTEE gaat spelen. Ik ben echt heel erg benieuwd naar je crea's.

Hé... enne... first things first, hè. Dus wanneer je er klaar voor bent zien we je scrapsels vanzelf wel weer verschijnen.

Toodles,
Jolanda

Jolanda zei

Hey you,

Daar ben ik weer (zo 'spreken' we elkaar nooit...), maarre... ik heb inmiddels de URL van de template weten te achterhalen en die op m'n blog geplaatst.

Enjoy en natuurlijk heeeeeeeel erg bedankt voor je compliment.

Toodles,
Jo